MILVOL IGRA DOBRO NA GOSTOVANJIMA: ''Tigrovi'' vezali tri remija

V.M.

10. 04. 2023. u 10:17

HAL siti dočekuje londonske ''lavove'' od 16 časova.

МИЛВОЛ ИГРА ДОБРО НА ГОСТОВАЊИМА: Тигрови везали три ремија

Profimedia

Domaćina očekuje mirna završnica prvenstva, 17. je na tabeli i beži čak osam bodova Redingu koji je najbolje plasiran od ekipa iz zone ispadanja. Što se tiče same forme, Hal je poslednju pobedu ostvario pre nešto više od mesec dana kada je savladao VBA sa 2:0, a nakon toga je odigrao čak četiri remija (tri vezana) uz poraz od Barnslija.

Pre tri dana je odigrao jednu od najzanimljivijih utakmica ovosezonska izdanja Čempionšipa kada je u goleadi podelio bodove sa Sanderlenodm (4:4). Hal je poveo preko Tufana početkom prvog dela, Sanderlend je uzvratio sa dva brza gola, a da se poravnatim rezultatom ode na pauzu pobrinuio se Sajadmaneš. ''Tigrovi'' su ponovo poveli preko Slejtera, ali ''crne mačke'' su uzvratile pogocima Dialoa i Klarka, ipak to nije bilo dosta za pobedu i Tufan je u sudijskoj nadoknadi sa bele tačke postavio konačan rezultat.

Milvol je u krizi i nema pobedu u poslednja tri kola. Nakon poraza od Hadersfilda podelio je bodove sa VBA i Lutonom. Ono što zabrinjava navijače je to što četa Garija Roveta nije postigla gol na te tri utakmice, ali i dalje se nalaze na petom mestu koje garantuje plej-of. ''Lavovi'' su osvojili 62 boda, samo četiri manje ima devetoplasirani Koventri i očekuje nas velika borba za poslednja dva mesta koja vode u doigravanje.

Milvol je neporažen na poslednja četiri gostovanja (po dve pobede i remija) i danas će se uzdati u tu dobru formu kako bi došao do vrednih bodova.

Na međusobnom duelu u prvoj polusezonu mirovale su mreže, 0:0.

Verujemo da će ''lavovi'' odneti barem bod sa ''MKM stadiona'', a očekujemo i da ne bude mnogo golova jer je prošlo pet godina od kada je na duelima ovih ekipa palo više od tri pogotka.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)