RASPUCANI KATAI NIŠANI "GOLUBOVE": Crveno-beli nastavljaju dominaciju u Subotici

N.P.

05. 04. 2023. u 10:25

IZABRANICI Miloša Milojevića gostuju Spartaku u meču 29. kola nacionalnog šampionata.

РАСПУЦАНИ КАТАИ НИШАНИ ГОЛУБОВЕ: Црвено-бели настављају доминацију у Суботици

FOTO: M. Vukadinović

Fudbaleri Crvene zvezde se nalaze na prvoj poziciji na tabeli sa 76 osvojenih bodova. Domaćin je ostvario 24 trijumfa od početka sezone i zabeležio četiri remija. Činjenici da klub iz Ljutice Bogdana forsira napadački fudbalu svedoči gol-razlika 75:13.

Izabranici Miloša Milojevića ove sezone ne znaju za poraz u domaćem prvenstvu, a u prethodnom kolu su savladali Mladost GAT na stadionu "Rajko Mitić" rezultatom  4:2. U novoj ubedljivoj pobedi dvostruki strelac bio je Aleksandar Katai, koji je na taj način zauzeo prvo mesto na listi strelaca Superlige Srbije, dok su Gelor Kanga i Marko Rakonjac po jednom matirali golmana Novosađana.

Ekipa Spartaka je ove sezone dosta kuburila sa pozitivnim rezultatima. Iako je tim sa severa Srbije sastavljen od spoja mladosti i iskustva, rezultati nisu ispratili dobre partije budućeg domaćina u duelu sa Crvenom zvezdom.

Subotičani se trenutno nalaze na 13. mestu nacionalnog šampionata sa 25 prikupljenih bodova, uz negativnu gol-razliku 24:37.

Puleni Milana Milanovića su trijumfovali na samo pet duela, deset puta su meč završali bez pobednika i doživeli su čak 13 poraza. U prethodnoj prvenstvenoj rundi popularni „golubovi“ remizirali su na „Čika Dači“ u Kragujevcu protiv Radničkog. Susret je završen 2:2, a golove za goste su postigli Petar Stanić, fudbaler Crvene zvezde pozajmljen Spartaku, i kapiten Nikola Srećković.

Aktuelni šampion je protiv večerašnjeg rivala do sada odigrao 88 utakmica u svim takmičenjima. Crvena Zvezda je zabeležila 67 pobeda, 15 nerešenih i doživela je samo pet poraza, uz gol-razliku 210:63.

Poslednji susret sa Subotičanima, igrači Miloša Milojevića su odigrali 9. oktobra 2022. godine na stadionu "Rajko Mitić" i na kraju slavili sa 3:0, golovima Kingsa Kangve i dvostrukog strelca Marka Gobeljića. 

Ekipa iz Ljutice Bogdana je praktično obezbedila sedmu uzastopni titulu prvaka. Crveno-beli žele da nastave svoju dominaciju u prvenstvu, i očekujemo da u večerašnjem okršaju na "Gradskom stadionu" u Subotici osvoje nova tri boda. Kvota na dvojku je opravdano niska, i mi savetujemo da je obavezno pojačate golovima.

NAŠ PREDLOG: 2&2+ (kvota 1,43)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić