SVI KREDITI SU ODAVNO POTROŠENI! Tri boda imperativ za ''crno-bele''

N.P.

05. 04. 2023. u 09:17 >> 09:18

FUDBALERI Partizana dočekuju Voždovac u okviru 29. kola Superlige Srbije.

СВИ КРЕДИТИ СУ ОДАВНО ПОТРОШЕНИ! Три бода императив за црно-беле

FOTO: FK Partizan

''Crno-beli'' su u katastrofalnoj formi, vezali su dva uzastopna poraza u šampionatu od Radnika i Vojvodine identičnim rezultatom 2:1. U meču koji je odigran na stadionu "Karađorđe", Novosađani su došli do trijumfa golovima bivših prvotimaca Partizana, Filipa Malbašića u 53. i Nemanje Nikolića u 84. minutu. Jedini pogodak za tim iz Humske postigao je Danilo Pantić u 90. minutu susreta iz slobodnog udarca.

Izabranici Igora Duljaja su pali na četvrto mesto na tabeli sa 54 osvojena boda, četiri manje od drugoplasiranog TSC-a! U današnjem okršaju parni valjak će biti lišen usluga Kristijana Belića, Andrije Pavlovića i Hamidu Traorea.

Ekipa Voždovca takođe pruža slabe partije, fudbaleri sa Dušanovca ulaze u duel posle dva vezana poraza u šampionatu. Poslednji u prošlom kolu pred svojim navijačima na "krovu" od Javora minimalnim rezultatom. Gol odluke za Ivanjičane postigao je Radivoj Bosić u 59. minutu meča, kada se našao na pravom mestu posle prodora Normana Kembela.

Mimo pogotka najzanimljiviji detalji utakmice bili su pogođena stativa gostiju u petom, i defanzivca domaćih Filipa Damjanovića u sedmom minutu meča.

Klub sa Dušanovca trenutno zauzima sedmu poziciju Superlige Srbije sa 39 prikupljenih bodova i gol-razlikom 23:38. Trener gostiju Nikola Puača nema problema sa povređenim igračima i očekuje se da "zmajevi" u najjačem sastavu izađu na megdan u Humskoj.

Tim Voždovca obično igra u formaciji 4-2-3-1 gde veliki posao na sredini terena odrađuje defanzivni vezista i kapiten gostiju Marko Ivezić.

Parni valjak je savladao današnjeg rivala na minulih sedam međusobnih duela, a da nije primio gol! Poslednji put ekipe su se sastale 9. oktobra prošle godine na "krovu", gde su ''crno-beli'' bili ubedljivi rezultatom 4:0.

Ekipa Partizana prosto mora da prekine crnu seriju, jer joj je ozbiljno ugroženo druge mesto na tabeli koje garantuje igranje u kvalifikacijama za Ligu šampiona sledeće sezone.

Crno-beli su svakako favoriti, međutim, to moraju konačno da potvrde na terenu pred svojim nezadovoljnim "grobarima". Danas jeste sneg u prestonici, međutim, kvota na kec je prilično niska i savetujemo vam da je pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 1&2-5 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)