SVI KREDITI SU ODAVNO POTROŠENI! Tri boda imperativ za ''crno-bele''

N.P.

05. 04. 2023. u 09:17 >> 09:18

FUDBALERI Partizana dočekuju Voždovac u okviru 29. kola Superlige Srbije.

СВИ КРЕДИТИ СУ ОДАВНО ПОТРОШЕНИ! Три бода императив за црно-беле

FOTO: FK Partizan

''Crno-beli'' su u katastrofalnoj formi, vezali su dva uzastopna poraza u šampionatu od Radnika i Vojvodine identičnim rezultatom 2:1. U meču koji je odigran na stadionu "Karađorđe", Novosađani su došli do trijumfa golovima bivših prvotimaca Partizana, Filipa Malbašića u 53. i Nemanje Nikolića u 84. minutu. Jedini pogodak za tim iz Humske postigao je Danilo Pantić u 90. minutu susreta iz slobodnog udarca.

Izabranici Igora Duljaja su pali na četvrto mesto na tabeli sa 54 osvojena boda, četiri manje od drugoplasiranog TSC-a! U današnjem okršaju parni valjak će biti lišen usluga Kristijana Belića, Andrije Pavlovića i Hamidu Traorea.

Ekipa Voždovca takođe pruža slabe partije, fudbaleri sa Dušanovca ulaze u duel posle dva vezana poraza u šampionatu. Poslednji u prošlom kolu pred svojim navijačima na "krovu" od Javora minimalnim rezultatom. Gol odluke za Ivanjičane postigao je Radivoj Bosić u 59. minutu meča, kada se našao na pravom mestu posle prodora Normana Kembela.

Mimo pogotka najzanimljiviji detalji utakmice bili su pogođena stativa gostiju u petom, i defanzivca domaćih Filipa Damjanovića u sedmom minutu meča.

Klub sa Dušanovca trenutno zauzima sedmu poziciju Superlige Srbije sa 39 prikupljenih bodova i gol-razlikom 23:38. Trener gostiju Nikola Puača nema problema sa povređenim igračima i očekuje se da "zmajevi" u najjačem sastavu izađu na megdan u Humskoj.

Tim Voždovca obično igra u formaciji 4-2-3-1 gde veliki posao na sredini terena odrađuje defanzivni vezista i kapiten gostiju Marko Ivezić.

Parni valjak je savladao današnjeg rivala na minulih sedam međusobnih duela, a da nije primio gol! Poslednji put ekipe su se sastale 9. oktobra prošle godine na "krovu", gde su ''crno-beli'' bili ubedljivi rezultatom 4:0.

Ekipa Partizana prosto mora da prekine crnu seriju, jer joj je ozbiljno ugroženo druge mesto na tabeli koje garantuje igranje u kvalifikacijama za Ligu šampiona sledeće sezone.

Crno-beli su svakako favoriti, međutim, to moraju konačno da potvrde na terenu pred svojim nezadovoljnim "grobarima". Danas jeste sneg u prestonici, međutim, kvota na kec je prilično niska i savetujemo vam da je pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 1&2-5 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)