DOMAĆIN HVATA PRIKLJUČAK: Samo Benfika pronašla način kako da pobedi Famalikao

O. M.

03. 04. 2023. u 12:42

FAMALIKAO dočekuje Aruku u utakmici 26. kola portugalskog fudbalskog šampionata.

ДОМАЋИН ХВАТА ПРИКЉУЧАК: Само Бенфика пронашла начин како да победи Фамаликао

Foto: Profimedia

"Plavo-beli" su deseti na tabeli sa 33 boda, pet manje od današnjeg protivnika koji je na šestom mestu sa tri boda zaostatka za Vitorijom Gimaraeš koja je peta, a to mesto vodi u Ligu konferencija. Mada i šestoplasirani može u to takmičenje, u zavisnosti od toga ko  će osvojiti Kup Portugalije koji je stigao do polufinala u kome se sastaju Nacional - Braga i Famalikao - Porto.

Famalikao je u 25. kolu savladao Boavistu u gostima sa 2:1, dok je Aruka kod kuće igrala 1:1 sa Pasoš Fereirom. Današnji domaćin je u poslednjih pet kola poražen samo na gostovanju lideru Benfiki dok je u ostale četiri utakmice osvojio maksimalnih 12 bodova.

I gosti imaju samo jedan poraz u poslednjih pet kola, ali su oni dva puta pobedili i dva puta igrali nerešeno u preostala četiri susreta.

Aruka je u prvom delu sezone ubedljivo savladala današnjeg domaćina, bilo je 4:1. Prošle godine u Viljanovi bilo je 0:0, a pošto su i prethodna dva susreta završena pobedom Aruke, današnji domaćin na pobedu u međusobnim susretima čeka od septembra 2018, kada je sa 2:0 pobedio u okviru druge lige Portugala.

U prvoj ligi još čeka na prvenac, a možda je baš danas došlo vreme za to.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!