VREME JE DA LABUDOVI PADNU NA "DENU": Milvol nije pobedio Svonsi na šest mečeva kod kuće

O. M.

14. 03. 2023. u 11:45

"LAVOVI" dočekuju "labudove" u utakmici 37. kola engleskog Čempionšipa.

ВРЕМЕ ЈЕ ДА ЛАБУДОВИ ПАДНУ НА ДЕНУ: Милвол није победио Свонси на шест мечева код куће

Profimedia

U pravom trenutku po domaćina dolaze Svonsi, pošto su Milvolu bodovi neophodni u borbi za plej-of, a gost je u seriji očajnih rezultata sa samo jednom pobedom u poslednjih deset utakmica i samo jednim osvojenim bodom u poslednjih pet kola.

"Lavovi" u utakmicu ulaze posle pobede na gostovanju Redingu, ali su kod kuće već dve utakmice bez trijumfa. Pre deset dana izgubili su od konkurenta za plasman u top 6, Noriča, a pre tri nedelje osvojili bod protiv lidera Barnlija.

Svonsi su poslednju pobedu ubeležili pre tačno mesec dana kada su u Velsu savladali davljenika Blekpul. Tri boda sa gostovanja poslednji put su doneli 14. januara kada su savladali Sanderlend. 

Labudovi imaju solidnih 11 bodova više od timova koji su u zoni ispadanja. Već su sakupili 43 boda, pet više nego što je prošle godine bilo dovoljno za opstanak, ali imajući u vidu njihovu formu u poslednje vreme, ništa nije sigurno.

Na poslednja tri gostovanja ove sezone nisu postigli nijedan gol, ali im Milvolov "Den" prija. Ovde su neporaženi na šest poslednjih susreta, a u poslednja dva su slavili bez primljenog gola (1:0 prošle sezone, 3:0 pretprošle). 

U prvom delu sezone u Velsu bilo je 2:2.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!