BRAJTON NAPADA EVROPU: ''Orlovi'' igraju katastrofalno u drugoj polusezoni

V.M.

15. 03. 2023. u 09:05 >> 09:05

''GALEBOVI'' dočekuju ekipu Kristal palasa od 20:30.

БРАЈТОН НАПАДА ЕВРОПУ: Орлови играју катастрофално у другој полусезони

Foto: Profimedia

Domaćin pruža odlične partije tokom  čitave sezone i danas ima priliku da ubedljivom pobedom preuzme šesto mesto na tabeli. Što se tiče Palasa, ekipa Partika Vijere je u veoma lošem ritmu i ne zna za ligašku pobedu u 2023. godini.

Brajton je početkom sezone napustio dugogodišnji trener Grejam Poter koji je otišao u Čelsi, ali to se ne vidi na rezultatima ekipe koju sjajno vodi harizmatični Italijan, Roberto de Zerbi. Domaćin na poslednjih pet utakmica ima dve pobede, isto toliko remija uz poraz od Fulama i trenutno zauzima sedmo mesto na tabeli sa 36 osvojenih bodova.

Populalrni ''galebovi'' imaju solidan raspored do kraja i pokušaće da se plasiraju u neko evropsko takmičenje po prvi put u svojoj istoriji.

Palas nikako da izađe iz krize, poslednji trijumf ostvario je 31. prvog decembra protiv Bornmuta, a nakon njega doživeo je šest poraza i odigrao pet remija u svim takmičenjima. To se možda ne ogleda toliko na poziciji koju zauzimaju gosti u Premijer ligi jer su trenutno 12. na tabeli ali imaju samo tri boda više od Bornmuta koji je prvi tim ispod crte.

Premijer liga je veoma ujednačena ove sezone što se tiče donjeg doma i veliki broj ekipa će se boriti za opstanak, ukuljučujući i izabranike Patrika Vijere.

Što se tiče međusobnih duela,  na poslednjih pet susreta ovih timova viđena su čak četiri remija uz pobedu ekipe iz Londona.

Domaćin će biti bez Lalane i Moldera, dok su pod upitnikom nastupi Gilmura, Lamptija i Vebstera.

Vijera sa druge strane neće moći da računa na Džonsotona, a neizvesni su Ferguson i Hjuz.

Na poslednjih pet duela ovih timova viđen je gg i verujemo da će to ponovo biti slučaj.

NAŠ TIP: GG (kvota 2,35)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)