LUKA JOVIĆ RAZBIO MALER U SERIJI A: Fenjeraš hvata poslednji voz za opstanak

V.M.

12. 03. 2023. u 09:45

KREMONEZE dočekuje razigranu Fiorentinu u utakmici 26. kola Serije A.

ЛУКА ЈОВИЋ РАЗБИО МАЛЕР У СЕРИЈИ А: Фењераш хвата последњи воз за опстанак

FOTO: EPA

Domaćin je pre dva kola ostvario prvu pobedu u prvenstvu kada je iznenadio Romu sa 2:1, ali nije uspeo da nadogradi taj rezultat i prošle nedelje je izgubio od Sasuola 3:2. Fiorentina je počela da igra kako se očekivalo od nje i u prošlom kolu je ostvarila najveću pobedu ove sezone kada je bila bolja od Milana na ''Artemio Frankiju'' rezultatom 2:1, drugi gol za Violu postigao je Luka Jović koji je nakon skoro četiri meseca posta ponovo zatresao mrežu u Seriji A.

Kremonezeu je ovo verovatno i poslednji voz za opstanak u ligi. Pretposlednji je na tabeli sa 12 osvojenih bodova i zaostaje isto toliko poena za prvim timom iznad crte, Specijom, koja je savladala Inter i tako napravila veliki korak ka opstanku. ''Sivo-crveni'' su se nakon više od 20 godina neigranja u elitnom rangu vratili u Seriju A, ali ukoliko brzo ne povežu nekoliko dobrih rezultata neće se dugo zadržati u njoj.

Veliki problem za domaćina je odbrana jer je za sada primio čak 46 golova, što je ubedljivo najviše u čitavoj ligi.

Fiorentina je uhvatila zalet i ima četiri pobede uz remi na poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima. Pored podele bodova sa Empolijem slavila je protiv Brage, Verone, Milana i Sivaspora. Trenutno je 12. na tabeli i ako ostane u ovakvoj formi uskoro će se naći na nekom od mesta koja vode u Evropu iduće sezone jer zaostaje samo četiri boda za Juventusom koji je sedmi na tabeli.

Ova dva tima su se surela u prvom kolu. U jednoj jako zanimljivoj utakmici Fiorentina je slavila sa 3:2 a jedan od golova za tadašnjeg domaćina postigao je Luka Jović.

Kremoneze će biti vez Aivua i Kirikeša.

Sa druge strane, trener Viole, Vinćenco Italijana, će imati čitav roster na raspolaganju jer nema problema sa izostancima i možda vidimo srpski trio (Jović-Milenković-Terzić) na terenu od prvog minuta.

Očekujemo da Fiorentina preuzme inicijativu u ovoj utakmici, verujemo da neće izgubiti, kao i da će biti dosta pogodaka što je i bio slučaj u prvom kolu.

NAŠ TIP: X2&|1+&||1+ (kvota 2,15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)