''PEVCI'' LEČE RANE IZ FA KUPA: Vulvsima potrebni bodovi u borbi za opstanak

V.M.

04. 03. 2023. u 10:01 >> 10:01

VULVERHEMPTON dočekuje Totenhem u utakmici 26. kola Premijer lige.

ПЕВЦИ ЛЕЧЕ РАНЕ ИЗ ФА КУПА: Вулвсима потребни бодови у борби за опстанак

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin je preko nedelje doživeo poraz protiv Liverpula u zaostaloj ligaškoj utakmici, na poslednja tri meča ne zna pobedu i sve je bliži zoni ispadanja iz koje je izašao pre par kola. Delovalo je da su ''Pevci'' uhvatili zalet nakon što su prošlog vikenda u gradskom derbiju savladali Čelsi sa 2:0, ali preko nedelje su doživeli šokantan poraz i treću godinu u nizu su ispali u petoj rundi FA kupa, ovoga puta koban po njih bio je Šefild junajted, 1:0.

Vulvsi su trenutno 15. na tabeli i imaju tri poena više od Evertona koji je prvi tim ispod crte, borba za opstanak u Premijer ligi će ukljuvčivati veliki broj timova jer primera radi, Notingem koji je 13. ima samo četiri poena viška u odnosu na preptolsednjplaisrani Bornmut. Domaćin je pružao jako dobre partije nakon dolaska Đulena Lopetegija na klupu, ali u poslednje vreme je usledio pad  Na protekla tri susreta Vulverhempton je doživeo poraze od Bornmuta i Liverpula uz remi sa Fulamom i danas će pred svojim navijačima pokušati da se vrati na pobedničke staze.

Totenhem je za vikend ispao iz takmičenja u kojem je imao najbolje šanse za trofej ove sezone, ali gost je i dalje na veoma dobrom četvrtom mestu na tabeli i očekuje ga revanš osmine finala Lige šampiona u kojem juri zaostatak od jednog gola protiv Milana. Ekipu će od 16 časova ponovo voditi Kristijan Stelini kojem će to poslednji meč na čelu jer se od sledeće nedelje na klupu vraća Antonio Konte koji je odsustvoao par utakmica zbog zdravstvenih problema. ''Pevci'' su ostvarili dve vezane pobede protiv gradsih rivala Vest Hema i Čelsiju u prvenstu. Imaju plus četiri u odnosu na petoplasirani Njukasl i danas će biti motivisani da se pobedom zacementiraju u vrhu tabele i upišu treći vezani trijumf u Premijer ligi po prvi put ove sezone.

Na susretu ovih timova u prvoj polusezoni viđena je jako tvrda utakmica na kojoj je jedini pogodak postigao Hari Kejn.

Kod domaćin će odsutni biti Bueno, Kalajdžić, Kunja, Čikinjo, Hvan He Čan i Bubakar Traore.

Stelini neće moći da računa na Bentankura, Bisumu, Ljorisa i Sesenonja. Očekuje se da se Kejn vrati u startnih 11 nakon što je meč protiv Šefilda započeo sa klupe zbog virusa.

Verujemo da ćemo gledati ponovo jednu tvrdu utakmicu između ove dve ekipe, kao i da će Totenhem ostati neporažen.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,78)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!