''KANARINCI'' JURE POVRATAK U ELITU: Bivši premijerligaš vezao dva poraza

V.M.

21. 02. 2023. u 20:09 >> 20:09

NORIČ dočekuje Birmingem u utakmici 29. kola Čempionšipa.

КАНАРИНЦИ ЈУРЕ ПОВРАТАК У ЕЛИТУ: Бивши премијерлигаш везао два пораза

Foto Profimedia

Domaćin je navikao da se ekspresno vrati u elitu kada ispadne iz nje, ali ove sezone priča je drugačija i ''kanarinci'' bi morali da trijumfuju večeras ako žele da održe korak za vrhom tabele. Što se tiče gosta, Birmingem igra promenljivo čitave sezone i trenutno je 18. na tabeli.

Norič je krajem prošle godine smenio Dina Smita, na klupu je doveden David Vagner ali nemački stručnjak nije mnogo toga promenio. Od kada je on preuzeo trenersku palicu njegovi izabranici su upisali tri pobede, isto toliko poraza i remi koji su za vikend odigrali sa poslednjeplasiranim Viganom. ''Kanarinci'' zauzimaju deveto mesto na tabeli sa 46 osvojenih bodova, što je tri poena manje od šestoplasiranog Milvola.

Birmingem kuburi sa formom, u poslednjih pet kola ima dve pobede i tri poraza. Jedan od njih doživeo je minulog vikenda kada ga je Hadersfild savladao sa 2:1.  ''Plavci'' imaju sedam bodova više od ''terijera'' koji su prvi tim ispod crte i deluje da današnji gost neće brinuti previše o opstanku. Izabranici Džona Justasa su na 15 utakmica van svog stadiona pokupili 18 poena.

Ovo će biti treći meč današnjih protivnika u tekućoj sezoni. Norič je slavio dva puta, u EFL kupu posle penala i u ligi sa 1:2.

Domaćin će biti bez Bajrama, Hejdena, Markinjosa, Plakete i Roua.

Justas neće moći da računa na Belingema, Kadra, Robertsa, Vilijamsa i Kembela.

Očekujemo da domaćin rutinski odradi posao na ''Kerou roudu'' i osvoji sva tri boda.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,64)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)