ŠAMPION GAZI OSLABLJENE "BRĐANE": Lider trijumfom čuva veliku prednost

N.P.

18. 02. 2023. u 09:03

Crvena zvezda danas od 15.00 dočekuje Čukarički na stadionu “Rajko Mitić” u okviru 22. kola Superlige Srbije.

ШАМПИОН ГАЗИ ОСЛАБЉЕНЕ БРЂАНЕ: Лидер тријумфом чува велику предност

FOTO: M. Vukadinović

Aktuelni šampion se trenutno nalazi na prvoj poziciji na tabeli u domaćem šampionatu sa ukupno 57 bodova. "Crveno-beli" su slavili na 18 utakmica, dok su tri puta odigrali nerešeno uz gol razliku  57:8 . U poslednjem kolu izabranici Miloša Milojevića su savladali Voždovac na gostujućem terenu sa čak 6:0, i prikazali još jednu odličnu fudbalsku partiju. Zanimljivo je da je Zvezda imala šest različitih strelaca, a pogađali su redom Gelor Kanga, Osman Bukari, Aleksandar Katai, Aleks Vigo, Kingsi Kangva i Mirko Ivanić.

Čukarički zauzima četvrto mesto na tabeli Super lige Srbije sa osvojenim bodom 41 bodom. Ekipa sa Banovog brda je od starta ove sezone ostvarila 12 pobeda, pet puta je odigrala nerešeno i doživela četiri poraza uz gol razliku 41:23. U prošlom kolu tim Dušana Kerkeza je bio bolji od Radničkog 1923 rezultatom 3:2, u utakmici punoj preokreta. Za "brđane" su pogađali Stefan Tomović, Vladimir Lučić, kao i Marko Docić, koji je postigao odlučujući gol na meču.

Crvena zvezda i Čukarički su do sada odigrali 63 utakmice u svim takmičenjima. Domaćin  je slavio na 50 susreta, četiri puta je meč završen nerešenim rezultatom, dok su gosti ostvarili devet pobeda. Poslednja utakmica protiv ekipe sa Banovog brda je odigrana je na stadionu Čukaričkog desetog oktobra prošle godine u okviru zaostalog sedmog kola, a slavili su izabranici Miloša Milojevića sa 2:0. Golove za tim sa stadiona "Rajko Mitić" su postigli Aleksandar Katai i Kingsi Kangva.

Gosti u današnji okršaj ulaze prilično oslabljeni. Trener Kerkez neće moći da računa na Vladimir Lučića, Radovana Pankova i Zoran Popovića koji nisu u konkurenciji za utakmicu sa aktuelnim šampionom Srbije, jer su na Banovom brdu na pozajmici iz Zvezde. "Crveno-beli" trenutno imaju 11 bodova bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan. Domaćin ima otvoren put ka odbrani titule, kvota na kec je mala i predlažemo da je obavezno pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 1&2-5 (kvota 1,46)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)