''SVRAKE'' SPREMAJU OSVETU: Liverpul je jedina ekipa koji ih je savladala u ligi ove sezone!

V.M.

18. 02. 2023. u 09:30

NjUKASL dočekuje ''redse'' u jednom od derbija 24. kola Premijer lige.

СВРАКЕ СПРЕМАЈУ ОСВЕТУ: Ливерпул је једина екипа који их је савладала у лиги ове сезоне!

Tanjug/AP

Domaćin ne ostvaruje pobede ali vredno kupi bod po bod, trenutno je četvrti na tabeli i ima odličnu priliku da se trijumfom na današnjem susretu zacemenitira na mestu koje vodi u Ligu šampiona iduće sezone. Liverpul je u velikom problemu, četa Jirgena Klopa ne liči na sebe, ali osvojila je tri boda u derbiju protiv Evertona i nada se da može da nadogradi taj nastup novim dobrim rezultatom.

Njukasl je prošlog vikenda podelio bodove sa Bornmutom, 1:1. To mu je bio čak 11. remi ove sezone, što je ubedljivo najviše nerešenih rezultata u Premijer ligi. Edi Hau je naštelovao ekipu da retko gubi bodove i Njuka će biti orna da se osveti za jedini poraz koji je doživela u dosadašnjem toku takmičenja. Pored sjajnih igara u ligi, ''svrake'' krajem februara očekuje finala EFL kupa u kojem će se susresti sa Junajtedom i imaće priliku da osvoje trofej koji čekaju više od pola veka.

Liverpul je deveti na tabeli sa 32 osvojena boda i danas ima priliku da upiše desetu pobedu u Premijer ligi ove sezone. U prošlom kolu savladao je Everton sa 2:0 golovima Salaha i novog pojačanja Kodija Gakpa. ''Redse'' iduće nedelje očekuje osmina finala Lige šampiona u kojoj će ukrstiti koplja sa Real Madridom i trijumfom na današnjem meču bi izabranici Jirgena Klopa uhvatili zalet pred dvomeč koji može da im preokrene, za sada veoma slabu, sezonu.

Kao što smo već pomenuli na susretu ovih ekipa u petom kolu slavio je Liverpul sa 2:1 pogotkom Karvalja u sudijskoj nadoknadi.

Domaćin će biti bez Gimaraeša, Mankilja, Krafta, Lasela, Targeta i Viloka. Klop neće moći da računa na Artura, Konatea, Tijaga i Dijaza.

Očekujemo jednu tvrdu, ujednačenu utakmicu na kojoj neće biti mnogo golova.

NAŠ TIP: |0-1&||0-3 (kvota 1,56)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)