LIDER MARŠIRA KA PREMIJER LIGI: Kompanijeva četa u sjajnoj seriji

N.P.

14. 01. 2023. u 10:11

TIM Koventrija gostuje Barnliju u okviru 27. kola engleskog Čempionšipa.

ЛИДЕР МАРШИРА КА ПРЕМИЈЕР ЛИГИ: Компанијева чета у сјајној серији

Foto: Profimedia

Fudbaleri bivšeg asa Mančester sitija su u sjajnoj formi. Četa Vensana Kompanija je vezala šest uzastopnih pobeda u prvenstvu a niz su nastavili i u FA kupu gde su na gostovanju Bornmutu u pravoj goleadi obezbedili plasman u narednu rundu, rezultat na semaforu bio je 4:2. Ekipa Barnija je lider na tabeli sa 56 bodova, pet više od drugoplasiranog Šefild junajteda.

Tim Koventrija nema trijumf na prethodne tri utakice u šampionatu. Izabranici Marka Robinsa su u svom poslednjem nastupu u prvenstvu odigrali nerešeno na svom terenu protiv Bristol sitija 1:1. "Nebeskoplavi" trenutno zauzimaju 14. poziciju u Čempionšipu uz 35 sakupljenih bodova.

U minulom međusobnom duelu Barnli je slavio kao gost minimalnim rezultatom. Domaćin je glavni kandidat za direktan plasman u Premijer ligu, apsolutni je favorit pred svojim navijačima na "Turf Muru" i očekujemo da ostvari novi trijumf u šampionatu.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)