GALATA SIGURNO KORAČA KA TITULI: Gost se bori za opstanak

V.M.

13. 01. 2023. u 11:18

GALATASARAJ dočekuje Hatajspor od 18 časova.

ГАЛАТА СИГУРНО КОРАЧА КА ТИТУЛИ: Гост се бори за опстанак

Foto: Profimedia

Domaćin se nalazi u sjajnoj formi i vezao je sedam pobeda u Superligi. U prošlom kolu u derbiju dva lidera prvenstva savladao je Fenerbahče sa 0:3 golovima Oliveire, Akturoglua i Ikardija.

Galata je trenutno prva na tabeli sa plus četiri u odnosu na Fener koji je počeo da kiksira. Uhvatila je zalet u pravo vreme i sigurno korača ka tituli. Poslednji put trofej prvaka Turske digla je u sezoni 2018/2019.

Kod gosta je drugačija priča i on se bori za opstanak. Hatajspor je prvi tim ispod crte sa 17 osvojenih bodova. U proteklih pet kola ostvario je po trijumf i poraz uz tri remija. Prošle nedelje odigrao je 0:0 sa Antalijom. Ekipa je sezonu započela sa Serkanom Ozbaltom na klupi kojeg je nakon loših rezultata sredinom septembra zamenio Volkan Demirel.

Zanimljivo je da su ova dva tima potpuno ujednačena u međusobnim duelima. Na šest susreta viđene su po tri pobede na obe strane.

Galata igra odlično, u naletu je i mislimo da će rutinski osvojiti tri boda.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,80) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima