GOLEADA U ANKARI: Nekadašnji prvoligaš u očajnoj formi

N.P.

25. 12. 2022. u 10:45

EKIPA Genčerbirligija dočekuje Bandirmu u meču 19. kola turske Prve lige.

ГОЛЕАДА У АНКАРИ: Некадашњи прволигаш у очајној форми

Profimedia

Puleni Mustafe Dalcija igraju zaista loše, izgubili su svaki od prethodnih šest mečeva u prvenstvu. Fudbaleri Genčerbirligija imaju jednu od najslabijih odbrana u šampionatu koja je primila čak 33 pogotka nakon 17 odigranih kola. Nekadašnji prvoligaš je zakovan za dno tabele sa sedam osvojenih bodova.

Ekipa Bandirme ulazi u susret posle pobede u prošlom kolu pred svojim navijačima nad Pendikom minimalnim rezultatom. To je izabranicima Mesuta Bakala ukupno sedmi trijumf od početka sezone. Gosti se trenutno nalaze na osmom mestu turske Prve lige uz 28 sakupljenih bodova.

Domaćin je svakako jedan od glvnih kandidata za ispadanje, međutim u minulom međusobnom duelu, Genčerbirili je pobedio Bandirmu rezultatom 2:0. Očekujemo svakako otvorenu i zanimljivu utakmica danas u Ankari, gde predlažemo da pokušate sa kombinacijom golova.


NAŠ PREDLOG: UG 3+ (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave