REDING JURI TREĆU VEZANU POBEDU U BIRMINGEMU: Goleade su redovne u susretima ovih timova

V.M.

16. 12. 2022. u 12:39

U poslednjih pet susreta ovih timova obe ekipe su postizale po gol.

РЕДИНГ ЈУРИ ТРЕЋУ ВЕЗАНУ ПОБЕДУ У БИРМИНГЕМУ: Голеаде су редовне у сусретима ових тимова

Profimedia

Birmingem pruža promenljive igre ove sezone i trenutno je 14. na tabeli, dok Reding sa druge strane zauima osmu poziciju sa 32 osvojena boda, dva manje od Votforda i Prestona koji se nalaze na pozicijama koje vode u plej-of za Premijer ligu.

''Plavci'' su prošle godine jedva izbegli relegaciju, tako da sa tog stanovišta imaju solidnu sezonu. U proteklih pet kola imaju jednu pobedu, tri nerešena rezultata i poraz. Prošle nedelje remizirali su sa Blekpulom kada je bilo 0:0. Kolin je doveo goste u prednost na tom meču, ali je gol poništen nakon intervencije VAR-a zbog nedozvoljene pozicije. Izabranici Džona Justesa su prikupili 29 poena u dosadašnjem toku takmičenja, što je pet bodova manje od ekipa koje se nalaze na plej-of pozicijama, tako da bi pobedom u ovom meču napravili dobar korak ka gornjem delu tabele i potencijalno ka šestom mestu koje vodi u doigravanje za Premijer ligu.

Sa druge strane Reding igra dosta dobro ove sezone. Prošle nedelje savladao je Koventri na svom terenu sa 1:0 pogotkom Mbengua. Ako uračunamo trijumf protiv Hala pred pauzu, gosti su ostvarili  dve uzastopne pobede i želeće da zabeleže i treću na teškom gostovanju. Zanimljivo je da je Reding odigrao samo dva remija u dosadašnjem toku takmičenja i uz njih ima deset pobeda i isto toliko poraza. Ekipu sa klupe predvodi bivši engleski reprezentativac Pol Ins, koji je uspeo da obezbedi opstanak krajem prošle sezone i zbog toga je dobio posao i za ovu sezonu, što se pokazuje kao odličan potez uprave kluba.

Što se tiče međusobnih susreta, golovi pršte na sve strane. U prethodnih pet susreta Reding je slavio tri puta uz dva trijumfa Birmingema. Interesantno je da je na poslednje četiri utakmice između ovih timova rezultat bio 2:1 u korist jednih ili drugih. Poslednji put kada se to nije desilo bilo je 2020. na ''Sent Endru stadionu'' kada je na semaforu stajalo 1:3.

Justes neće moći da računa na Gardnera, dok su pod znakom pitanja Din i Gordon. Kod gostiju u rotaciji neće biti povređeni Den i Mur.

Očekujemo da se nastavi tradicija golova i da će se mreže tresti više puta na ovom meču.

NAŠ TIP: I1+&2+ (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao