"POLICAJCI" NEMAJU PRAVA NA GREŠKU: Hibernijan dolazi na "Ajbroks"

V.M.

15. 12. 2022. u 10:06 >> 10:06

RENDžERS dočekuje Hibernijan u utakmici 16. kola škotskog Premijeršipa.

ПОЛИЦАЈЦИ НЕМАЈУ ПРАВА НА ГРЕШКУ: Хибернијан долази на Ајброкс

FOTO: AP

Nakon jednomesečne pauze klubovi širom Škotske se vraćaju u takmičarksi kolosek.

Rendžers je za vreme pauze zamenio trenera. Otkaz je uručen Đovaniju van Bronkhorstu kojeg je zamenio bivši trener KPR-a Majkl Bil. ''Policajci'' se trenutno nalaze na drugom mestu i zaostaju velikih devet bodova za svojim ljutim rivalom i liderom prvenstva Seltikom. U tri utakmice pre pauze izgubili su od Sent Džonstona, pobedili su Harts i odigrali nerešeno sa Sent Mirenom. Domaćini imaju kadrovskih problema, biće bez Hadžija, Helandera, Lorensa i Oforba. Moguć je povratak Goldsona i Rufa na teren. Ovo će biti lepa prilika za Bila da upiše pobedu na svom debiju protiv relativno slabijeg protivnika pred punim tribinama na ''Ajbroksu''.

Hibernijan zauzima osmo mesto na tabeli i osvojio je 20 bodova u dosadašnjem toku takmičenja. Gosti su se nalazili u krizi pre pauze jer su izgubili poslednje tri utakmice. Hibernijan igra slabo na gostovanjima, doživeo je pet vezanih poraza, a ukupno je na osam utakmica van svog stadiona ugrabio samo šest bodova. Na ''Ajbroksu'' će biti bez Milera, Mekgidija, Dojl-Hejsa, dok je pod znakom pitanja Bojli.

U poslednjih pet međusobnih susreta viđene su tri pobede Rendžersa uz jedan trijumf Hibernijansa i remi.

Rendžers nema prava na kiks i očekujemo da će pred svojim vatrenim navijačima sa novim trenerom na čelu osvojiti sva tri boda i na dobar način započeti drugi deo sezone.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati