"NAUČNICI" CILJAJU EVROPU: Tradicija kaže - nema goleade!

V.D.

29. 11. 2022. u 09:45

U zaostalom meču šestog kola Prve lige Rumunije večeras od 18 časova gledaćemo okršaj između Kindije iz Targovišta i ekipe Univerzitatea Krajova

НАУЧНИЦИ ЦИЉАЈУ ЕВРОПУ: Традиција каже - нема голеаде!

Foto: Profimedia

Domaćin je prošle sezone sačuvao prvoligaške status tek nakon razigravanja, a u ovoj sezoni je katastrofalno počeo takmičenje. Cenu loše forme platio je trener Adrian Mihalčea koji je na deset mečeva na klupi ove ekipe uspeo da zabeleži samo tri remija.

Dolaskom Antona Petree, nekadašnjeg trenera FKSB-a, ekipa Kindije je zaigrala mnogo bolje i u narednih deset mečeva zabeležila samo jedan poraz i to u Kupu. U prvenstvu su se sa začelja popeli na 11. poziciju i imaju 20 osvojenih bodova. Ukoliko nastave u istom ritmu, mogu da se nadaju igranju u šampionskoj grupi rumunskog prvenstva.

Što se tiče gostiju iz Krajove, oni ove sezone igraju dobro i žele da ponove uspeh iz prošle sezone kada su izborili plasman u evropske kvalifikacije, gde ih je na poslednjem koraku zaustavila ekipa Hapoel Bir Ševe.

Univerzitatea se trenutno nalazi na poziciji broj četiri sa deset bodova manje od lidera Farula, ali i ovom utakmicom manje.

Ove dve ekipe su se do sada susrele devet puta, a Univerzitatea je slavila četiri puta, dok je ekipa iz Targovišta upisala tri pobede.

Na poslednja tri susreta slavila je ekipa iz Krajove, a ono što je posebno zanimljivo je da je šest od sedam mečeva na kojima smo imali pobednike završeno minimalnim pobedama.

Pobednika je na ovom meču teško prognozirati s obzirom na odlične forme oba tima, ali smo se odlučili da ispoštujemo tradiciju i odigramo na mali broj golova.

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!