''PEVCI'' SU POČELI OZBILJNO DA SE SAPLIĆU: Totenhem nema mnogo izbora posle dva uzastopna poraza

M.T.

29. 10. 2022. u 08:35

I Bornmut je poražen u poslednja dva kola.

ПЕВЦИ СУ ПОЧЕЛИ ОЗБИЉНО ДА СЕ САПЛИЋУ: Тотенхем нема много избора после два узастопна пораза

FOTO: AP/Tanjug

Bornmut i Totenhem doživeli su u poslednja dva kola poraze i danas će u međusobnom susretu od 16 časova na stadionu ''Vitaliti'' probati da prekinu loš niz u 14. kolu Premijer lige.

Fudbaleri Bornmuta imali su seriju od šest utakmica bez poraza, ali je onda usledio pad pošto su u naredna dva kola doživeli poraze od Sautemptona i Vest Hema. Menadžer Bornmuta Geri O'Nil posebno je bio nezadovoljan posle poraza od ''čekićara'' pošto je naveo čak deset grešaka VAR sistema.

Posle ta dva poraza Bornmut je pao na 14. mesto u Premijer ligi sa 13 osvojenih bodova. ''Trešnjice'' od zone ispadanja deli samo četiri boda, a mnogo problema imaju u napadu pošto su postigli samo 10 golova ove sezone, najmanje od svih timova koji se nalaze izvan zone ispadanja.

Pritužbe na suđenje, odnosno VAR imao je i menadžer Totenhema Antonio Konte posle meča Lige šampiona protiv Sportinga koji je završen rezultatom 1:1 i u kojem je ''pevcima'' poništen pogodak koji bi im doneo tri boda. Totenhem je tim remijem ostao bez šansi za plasman u nokaut fazu, a Konte je na samoj utakmici dobio crveni karton.

Računajući sva takmičenja Totenhem je tri utakmice bez pobede pošto je poražen od Mančester junajteda i Njukasla, a u Premijer ligi je trenutno na trećem mestu sa 23 boda, pet manje od vodećeg Arsenala i sa utakmicom više. Ono što je dodatni problem za Konteov tim je što su veoma blizu Njukasl, Čelsi i Mančester junajted.

Osim što je poražen od Vest Hema, Bornmut je na toj utakmici ostao bez Neta i Dominika Solanke zbog povreda. Neto će definitivno propustiti meč protiv Totenhema, kao i Lojd Keli i Dejvid Bruks, dok bi Solanke trebalo da bude u timu, a to su i jedini problemi Bornmuta sa povredama. Totenhem će i dalje biti bez povređenih Rišarlisona i Dejana Kuluševskog, dok su se Kristijan Romero i Pjer-Emil Hojbjerg našli u timu u sredu u Ligi šampiona. Ipkak, Konte će možda odmoriti Hojbjerga pošto je ''bilo rizično'' staviti ga u startnu postavu.

Totenhem je dominantan u međusobnim duelima pošto su ''pevci'' dobili sedam od poslednjih deset mečeva protiv Bornmuta koji je ostvario samo jednu pobedu, a dve utakmice su završene nerešenim rezultatom.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici