KERKEZ ODLIČNO POZNAJE PAZARCE: "Plavi" sa novim trenerom na teškom gostovanju u Beogradu

N.P.

29. 10. 2022. u 09:35

FUDBALERI Novog Pazara gostuju Čukaričkom u okviru 17. kola Super lige Srbije.

КЕРКЕЗ ОДЛИЧНО ПОЗНАЈЕ ПАЗАРЦЕ: Плави са новим тренером на тешком гостовању у Београду

FOTO: FK Čukarički

Srpski trener Izet Ljajić će po 23. put sesti na klupu Novog Pazara. Na mestu šefa stručnog štaba "plavih" trenutno je Damir Čakar, ali on ne poseduje ni UEFA, ali ni nacionalnu profesionalnu licencu, te je njegov boravak ograničen na samo dve utakmice – u Kupu Srbije sa Jagodinom i u prvenstvu protiv Voždovca. Zbog toga klub iz Raške nije časio ni časa i dogovorio je po rekordni 23. put saradnju sa Izetom Ljajićem – makar na papiru. 

Pazarci su u prošlom kolu odigrali remi bez golova na "Džazkoin areni" protiv Voždovca. Gosti se trenutno nalaze na petom mestu na tabeli sa 27 bodova, tri manje od današnjeg rivala koji zauzima četvrtu poziciju u Super ligi Srbije.

TSC i Čukarički su remizirali  1:1, u prošlom kolu nacionalnog šampionata na stadionu u Bačkoj Topoli. Ponovo su dva pretendenta za Evropu pokazala zašto su u samo vrhu srpskog fudbala.

Vodeći pogodak na meču postigao je Petar Ratkov u 25. minutu nakon asistencije sjajnog Luke Ilića, koji zaista briljira od kad se vratio u srpski fudbal. Izjednačujući gol bio je delo Uroša Drezgića u 50. minutu. Mladi defanzivac je, kao i protiv Partizana, bio neprikosnoven nakon prekida, pa je tako zatresao mrežu domaćina i doneo važan bod svom timu. Izabranici Dušana Kerkeza od početka sezone u Super ligi imaju učinak od devet pobeda tri remija i isto toliko pobeda uz gol-razliku 31:16.

U prethodnom međusobnom duelu koji je odigran 15. jula ove godine "brđani" su savladali Pazarce na "Džazkoin areni" rezultatom 2:1. Strelci za Beograđane bili su Ivanović i Badamosi, dok je jedini gol za klub sa Jošanice postigao Danoski. Trener domaćih odlično poznaje ekipu Novog Pazara je dvojica bivših igrača "Čuke" Nikčević i Rubežić nastupaju za klub sa Jošanice. 

Fudbaleri sa Banovog brda nemaju trijumf na prethodne dva utakmice u prvenstvu, tako da očekujemo da se domaćin vrati na pobednički kolosek i osvoji sva tri boda pred svojim navijačima.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao