VELIKI DERBI U KOMŠILUKU: "Modri" na Maksimiru čekaju "primorce"

N.P.

02. 09. 2022. u 12:53

FUDBALERI Dinamo Zagreba dočekuju Rijeku u 8. kolu hrvatske Supersport lige.

ВЕЛИКИ ДЕРБИ У КОМШИЛУКУ: Модри на Максимиру чекају приморце

FOTO: Tanjug/AP

"Modri" su u fantastičnoj formi, neporaženi su od početka sezone. Zagrepčani imaju šest pobeda i jedan remi uz gol-razliku 24:9, zasluženo su lideri na tabeli sa 19 bodova.


Ekipa Rijeke je u jako lošoj formi, nema trijumf na prethodnih pet utakmica u šampionatu. Popularni "primorci" su u prošlom kolu doživeli šokantan poraz na "Rujevici" od novajlije Varaždina 2:1. Izabranici Fausta Budicina se nalaze na poslednjem, desetom mestu u Prvoj ligi, uz svega pet sakupljenih bodova.


U minulom međusobnom duelu Dinamo je pobedio rezultatom 2:1. "Modri" su u mnogo boljoj formi od Rijeke, ali opet u pitanju je derbi meč, tako da savetujemo da pokušate sa kombinacijom golova. 


NAŠ PREDLOG: UG 2-5 (kvota 1,35)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!