LIGA ŠAMPIONA U DŽEPU: "Policajci" imaju zicer na "Ajbroksu"

N.P.

27. 08. 2022. u 10:41

EKIPA Ros kauntija gostuje Glazgov Rendžersu u okviru 5. kola škotske Premijer lige.

ЛИГА ШАМПИОНА У ЏЕПУ: Полицајци имају зицер на Ајброксу

FOTO: Tanjug/AP

Izabranici Đovanija van Bronhorsta su napravili veliki uspeh plasmanom u najelitnije evropsko takmičenje. "Policajci" su u plej-ofu nakon dvomeča savladali holandski PSV ukupnim rezultatom 3:2. Domaćin u prvenstvu nakon četiri kola ima tri pobede i jedan remi protiv Hibernijana 2:2. Nalazi se na 2. mestu na tabeli sa deset osvojenih bodova, dva manje od lidera i gradskog rivala Seltika.


Ekipa Ros kauntija je nakon tri uzastopna poraza uspela da osvoji prve bodove u sezoni. U prošlom kolu je pobedila Kilmarnok na domaćem terenu 1:0. Popularni "jeleni" zauzimaju 9. poziciju u Premijer ligi uz tri sakupljena boda. 


Rendžers je u minulom međusobnom duelu između dva tima slavio rezultatom 4:1. "Policajci"  su apsolutni favoriti pred svojim navijačima na "Ajbroksu" i predlažemo da kec pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 1&2-5 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)