LAMPARD I DALJE BEZ POBEDE: Brentford - Everton

N.P.

27. 08. 2022. u 10:22

IZABRANICI Tomasa Franka dočekuju ekipu iz Liverpula u okviru 4. kola Premijer lige.

ЛАМПАРД И ДАЉЕ БЕЗ ПОБЕДЕ: Брентфорд - Евертон

Foto: EPA-EFE/Rui Vieira/POOL

Popularne "pčelice" su u prošlom kolu doživele prvi poraz u sezoni na gostovanju Fulamu 3:2. Imao je domaćin velikih 2:0, ali se ovoga puta pokazalo da to stvarno jeste najopasniji rezultat.

U prednost Fulam doveo je Bobi Rid koji je nakon zbrke u jedanaestercu bio na pravom mestu i bez problema plasirao loptu u mrežu. Zatim je prednost udvostručio Palinja posle kornera koji je izveo Andreas Pereira. Ipak, tim Marka Silve je primio gol pre kraja prvog poluvremena, Norgard je vratio nadu Brentfordu.

Posle pauze gosti su nastavili da napadaju i to im se isplatilo u 71. minutu kada je Ivan Toni prelako postigao pogodak i doneo izjednačenje svom timu. Ali, u 90. minutu naš Aleksandar Mitrović je pokazao ko je gazda na Krejven "Kotidžu", nadskočio je odbranu Brentforda i glavom zatresao mrežu rivala. Izabranici Tomasa Frenka trenutno zauzimaju 8. mesto na tabeli sa četiri osvojena boda i gol-razlikom 8:5.


Ekipa Frenka Lamparda i ove sezone nastavlja sa lošim partijama. Nakon dva vezana poraza od Čelsija 1:0 i Aston Vile 2:1, "karamele" su remizirale na "Gudisonu" protiv Notingem foresta 1:1. "Šumare" je u vođstvo doveo Brenan Džonson u 81. da bi bod domaćinu doneo Grej pogotkom u 88. minutu susreta.  Gostima je prošla sezona jedna od najgorih u istoriji kluba. Uprava kluba  je tokom letnje pauze potrošila skoro 80 miliona evra na pojačanja, a rezultati opet izostaju. "Karamele" zauzimaju tek 17. poziciju u Premijer ligi sa jednim bodom nakon dri odigrana kola.


U minulom međusobnom duelu između dva tima koji je odigran u Liverpulu slavio je Brentford posle preokreta 3:2. Sve je počelo onako kako su navijači Evertona hteli,  Dominik Kalvert-Luin je u desetom minutu pogodio posle asistencije Rišarlisona za vođstvo.  U 37. minutu Brentford dolazi do izjednačenja – autogol je postigao Šejmus Kolmen.

Međutim, domaćin na poluvreme odlazi sa prednošću 2:1, Rišarlison je iskoristio penal u sudijskoj nadoknadi vremena u prvom periodu .U drugom poluvremenu "pčelice" dolaze do munjevitog preokreta  u 62. minutu Joane Visa trese mrežu glavom posle odličnog kornera Kristijana Eriksena, a samo dva minuta posle toga takođe glavom gol za goste postiže Riko Henri.

Danas nas očekuje novi dvoboj klubova kojima je trijumf preko potreban. Gosti nemaju izbora osim da napadnu kako bi osvojili prva tri boda u novoj sezoni.


NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)