NIJE BAŠ NAJBOLJI MOMENAT: Lošem Vulverhemptonu stižu raspoloženi bogataši

M.T.

28. 08. 2022. u 10:37

NAVIJAČI "vukova" još čekaju trijumf u Premijer ligi.

НИЈЕ БАШ НАЈБОЉИ МОМЕНАТ: Лошем Вулверхемптону стижу расположени богаташи

Foto: Profimedia

Morali su navijači Vulverhemptona da sačekaju do Liga kupa Engleske i utakmice protiv Prestona da bi se radovali prvoj pobedi u sezoni svojih ljubimaca, ali i dalje nisu bili u prilici da slave trijumf u Premijer ligi. Danas će Vukovi na stadionu ''Molino'' dočekati u 15 sati ekipu Njukasla u četvrtom kolu Premijer lige i neće im biti lako da baš protiv Svraka prvi put osete slast premijerligaškog trijumfa u novoj sezoni.

Vulverhempton posle tri kola u Premijer ligi ima samo jedan osvojen bod zahvaljujući remiju protiv Fulama u kojem su imali sreće da Aleksandar Mitrović ne iskoristi jedanesterac, dok su poraženi od Lidsa i Totenhema, pa su do pobede stigli tek posle duela sa Prestonom i izborili plasman u narednu rundu Liga kupa.

Trenutno na 18. mestu tabele, "vukovi" imaju hroničan problem neefikasnosti u Premijer ligi pošto su postigli samo jedan gol na tri meča, dok je odbrana kapitulirala tri puta. Navodno Vulverhemtpon ima nameru da dovođenjem Saše Kalajdžića iz Štutgarta pojača ofanzivini deo tima, ali je taj posao još daleko od realizacije.

To nisu dobre vesti pošto u goste dolazi Njukasl koji je bio efikasniji u prethodna tri kola. "Svrake" su do sada ostvarile pobedu i dva remija, od kojih je jedan bio protiv Mančester sitija u odličnom meču koji je završen rezultatom 3:3 i sa pet bodova su trenutno na 10. poziciji i što je još važnije, bez poraza su. U sredu je Njukasl prošao u narednu rundu Liga kupa savladavši Preston pa su "svrake" svakako u dobroj formi pred današnji meč. U međuvremenu je Njukasl doveo i Aleksandra Isaka iz Real Sosijedada i tako dodatno pojačao napad.

Dobra vest za Vulverhempton je što se u meču protiv Prestona vratio na teren Raul Himenez, a nema drugih povređenih igrača. Njukasl ima određenih problema pošto i dalje ne može da računa na Krafta, Šelvija i Kaluma Vilsona koji će odsustvovati dve nedelje zbog povrede.

U poslednjih šest mečeva ovih timova čak četiri puta je igrano nerešeno, dok su Njukasl i Vulverhempton ostvarili po jednu pobedu i to prošle sezone. Iako je remi često umeo da bude krajnji ishod između ova dva tima, ovog puta bi Njukasl morao da iskoristi bolju formu u kojoj se nalazi.

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,48)

TIP ZA HRABRIJE: 2 (kvota 2,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)