PREDLOG SA OSTRVA: "Golubovi" žele reprizu

N. P.

08. 07. 2022. u 12:10

REDAKCIJA "TIP"-a za svoje čitaoce analizira i tipuje dva večerašnja meča irske Premijer divizije.

ПРЕДЛОГ СА ОСТРВА: Голубови желе репризу

Profimedia

20.45 Drogeda - Dandalk

Dandalk je u prethodnom prvenstvenom duelu savladala "fenjeraša" Dablin sa 3:0. Golove na utakmici su postigli Dejvid Mekmilan, Greg Sloget i Kit Vord. To je popularnim "golubovima" ukupno 11. trijumf od starta sezone i trenutno se nalaze na 2. mestu na tabeli sa 41 osvojenim bodom, deset manje od lidera Šamrok roversa. Gosti nemaju problema sa povređenim igračima tako da će izaći na teren u najjačem mogućem sastavu. 

Domaćin nikako da dođe do pobede u šampionatu, posle tri vezana remija izgubio je na strani od Sent Patrika rezultatom 3:0. To je izabranicima Kevina Doertija deveti neuspeh nakon 21 odigranog susreta. Zauzimaju 8. poziciju u Premijer diviziji sa 22 sakupljena boda i gol-razlikom 22:35. Drogeda će biti oslabljena pošto je veteran Geri Digan suspendovan zbog kartona, dok bi u tim trebalo da se vrati oporavljeni Din Vilijams.


Dandalk je savladao večerašnjeg rivala u minulom međusobnom duelu sa 4:1. Savetujemo da odigrate čistu dvojku pošto su gosti svakako u boljoj formi, a i kvota je prilično primamljiva.

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,70)

20.45 Šelburn - Fin Harps

Domaćin ne zna za trijumf na prethodna četiri meča u prvenstvu. Odigrao je jedan remi bez golova sa Dandalkom i tri puta izgubio, poslednji put u prošlom kolu od Slajga rezultatom 3:1. "Crveni" se trenutno nalaze na 7. mestu na tabeli sa 25 bodova uz gol-razliku 18:27. Ostalo je još 15 mečeva do kraja sezone, izabranici Demijana Dafa moraće da ostvare niz pozitivnih rezultata ukoliko ne žele da sebe dovedu u neprijatnu situaciju i bore se za opstanak u najvišem rangu irskog fudbala.


Gosti su u jako lošoj formi na poslednjih osam utakmica. U šampionatu imaju učinak od dva remija i čak šest poraza. Za vikend su izgubili kod kuće od lidera Šamrok roversa (0:1), jedini gol na meču je postigao Rori Gafni u 45. minutu susreta. Puleni Olija Horgana zauzimaju pretposlednju, 9. poziciju u Premijer diviziji sa 12 sakupljenih bodova uz gol-razliku 17:37. Domaćin nema problema sa povređenim igračima. 


Fin Harps je pobedio Šelburn u minulom međusobnom duelu rezultatom 1:0. Očekuje nas svakako veoma neizvesna utakmica na "Tolka parku", prognoziramo da će oba kluba postići po gol.


NAŠ PREDLOG: GG (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)