NEMA STAJANJA: Zvezda nastavlja pripreme, Koper poslednji protivnik u Sloveniji

Novosti online

30. 06. 2022. u 09:55 >> 10:40

CRVENO-BELI su za sada odigrali dve utakmice - savladan je Bravo rezultatom 2:1, dok je u duel sa Domžalama završen 1:1.

НЕМА СТАЈАЊА: Звезда наставља припреме, Копер последњи противник у Словенији

FOTO: FK Crvena zvezda

Prijatni vremenski uslovi dočekali su vidno odmorne i raspoložene izabranike Dejana Stankovića na jučerašnjem treningu, poslednjem pred duel sa Koperom (četvrtak 18.30).

Zagrevanje je počelo na posebno izdvojenom poligonu, koji je bio postavljen duž samog terena, uz neizostavno istrčavanje i preskakanje prepreka u laganom intenzitetu. Kao i obično, čuvari mreže izdvojili su se na zaseban deo terena, gde su pod budnim okom trenera Brivia radili na golmanskom zagrevanju. 

Nakon desetominutnog uvoda, momci su se podelili u dve ekipe, a svaka od njih podelila se na još dve, manje ekipe. Radilo se na pas igri, uz pomoć "džokera", koji su bili tu da pomognu. Za to vreme, golmani su i dalje izdvojeni od ostatka tima, kao što je bio slučaj i na prethodnom treningu, u veoma jakom intenzitetu radili na uvežbavanju intervencija.

Posle trideset minuta, naši prvotimci su se podelili u dve grupe - crvene i bele. Na skraćenom terenu uvežbavali su taktičke zamisli "mistera" Dejana Stankovića. Na drugoj strani terena, na zasebnom golu deo ekipe radio je na uvežbavanju realizacije, dok su se na gol-liniji smenjivali Vasiljević i Gordić. 

Šampionu Srbije današnji meč biće poslednji na pripremama u Sloveniji. Crveno-beli su za sada odigrali dve utakmice - savladan je Bravo rezultatom 2:1, dok je duel sa Domžalama završen 1:1. Klub iz Ljutice Bogdana generalnu probu pred start Super lige imaće u nedelju. Naime, beogradska ekipa putuje u Soči, gde će svoje snage odmeriti sa ruskim prvakom Zenitom.

Interestano, Zvezda je od srede jača za četvoricu mladih i talentovanih fudbalera. 

Momci koji su nosili dres reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu do 19 godina, a koji su prvotimci tima sa popularne "Marakane" - Nemanja Motika, Nikola Stanković, Nikola Knežević i Stefan Leković, priključili su se ekipi u Sloveniji i stavili na raspolaganje Dejanu Stankoviću.

Nemanja Motika (2003, krilni napadač) je dobro poznato lice za sve zvezdaše. Krilni napadač koji je u zimskom prelaznom roku stigao iz Bajerna i nagovestio da poseduje ogroman potencijal veruje da njegovo vreme tek dolazi.

- Mogli smo i bolje da prođemo na Evropskom prvenstvu, ali falilo nam je malo sreće. Ipak, to je veliko iskustvo iz kog možemo mnogo da naučimo. Stigli smo u Sloveniju i daćemo sve od sebe da se pokažemo u dobrom svetlu, te da na kraju ljudi iz kluba budu zadovoljni. Naravno, vidim se u prvom timu i nadam se minutaži kako bih skupio što više iskustva i mogao još da doprinosim rezultatima prvog tima. Daću sve od sebe, nadam se da ćemo svi zajedno uraditi velike stvari i da ćemo ponovo osvojiti duplu krunu - rekao je Motika. 

Prilično je nezahvalno prognozirati pobednika u ovakvim mečevima. Upravo iz tog razloga odlučili smo se za golove.

NAŠ TIP: 3-5 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 12:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave