VERUJEMO U PAPINO MEZIMČE: Da li San Lorenco konačno razbija maler?

Novosti online

21. 06. 2022. u 10:08

TAKMIČENjE u Ligi profesional koja broji čak 28 klubova stiglo je do 4. kola, a jedan on zanimljivijih susreta čeka nas na stadionu "Alfredo Terera".

ВЕРУЈЕМО У ПАПИНО МЕЗИМЧЕ: Да ли Сан Лоренцо коначно разбија малер?

Foto: Profimedia

Fudbaleri Sentral Kordobe dočekaće San Lorenco u meču 4. kola argentinskog šampionata. "Železničari" u meč ulaze nakon poraza od Banfilda, te se sa četiri osvojena boda nalaze na 18. poziciji. Sa druge strane, petnaestostruki prvak očajno je započeo novu sezonu. I dalje "sveci" nisu osetili slast pobede, ali ni poraza. Upisali su tri remija uz gol-razliku 4:4.

Sentral Kordoba uoči tekuće sezone postavila je cilj kao i prethodne – opstanak u eliti. Minulo prvenstvo je završila na 22. poziciji od 26 mogućih, malo toga je prikazala i uglavnom je predstavljala tim na kojem su najveći skupljali bodove.

Tokom januara je očekivano renoviran tim, mada nije dovedeno nijedno kapitalno pojačanje. Uglavnom su to bili igrači kojima su istekli ugovori, poput bivšeg člana LDU Kita, Huana Kriza Kaprofa ili Kristofera Toselija iz Universitad Katolike. Nekoliko igrača je došlo i na pozajmice, Dejan Veron iz Estudijantesa, Nelson Insfran iz Himnasije, Nikolas Linares iz Banfilda...

San Lorenco, tim iz Buenos Ajresa, za koji navija Papa Franja, bio je očajan prošle sezone kada je bio tek 21. u prvenstvu. "Sveci" su u finansijskim problemima, nije bilo mnogo promena.

Dovedena su samo tri pojačanja – Rikardo Senturion iz Veleza, Malkolm Brajda iz Aldosivija i Adam Bareiro iz Montereja.

Klub su napustili Andres Erera (River Plejt), Bruno Piton (Emelek), Fernando Moneti (Lanus), Hulijan Palasios (Banfild). Ekipu iz prestonice napustili su i paragvajski blizanci Oskar i Anhel Romero. I dalje nisu pronašli angažmane.

U prethodna tri međusobna duela dva puta je slavila Kordoba i to prilično ubedljivo (4:1, 4:0). Ipak, poslednji susret San Lorenco je rešio u svoju korist minimalnim rezultatom.

Klub iz prestonice konačno može da upiše prvi trijumf u sezoni, ali treba biti oprezan u prognoziranju.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 12:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave