PREDLOG ZA NOĆNE PTICE: Santosova tinejdžerska senzacija napada Huventude (VIDEO)

Novosti online

14. 06. 2022. u 12:35

Markos Leonardo kojeg već porede sa najvećim imenima brazilskog fudbala zainteresovao je evropske gigante, a pitanje je vremena kada će se preseliti na "Stari kontinent".

ПРЕДЛОГ ЗА НОЋНЕ ПТИЦЕ: Сантосова тинејџерска сензација напада Хувентуде (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Slavni Santos gostuje Huventudeu u okviru 12. kola brazilske Serije A. "Ribari" koji su izendrili fudbalere kao što su Pele i Nejmar započeli su novu sezonu po sistemu "toplo-hladno" i nikako da započnu niz dobrih rezultata.

Da stvar bude gora, izabranici Fabijana Bustosa nisu trijumfovali u poslednjih pet prvenstvenih mečeva i nalaze se na 11. mestu.

Santos na terenu predvode mladi Markos Leonardo i iskusni Leo Baptistao. Tinejdžer koga već porede sa najvećim imenima brazilskog fudbala zainteresovao je evropske gigante, a pitanje je vremena kada će se preseliti na "Stari kontinent".

Što se Baptistaa tiče, ofanzivac je nastupao  za Rajo Valjekano, Atletiko Madrid, Betis, Viljareal, Espanjol... Njegovo iskustvo iz Primere može biti od presudnog značaja u nastavku takmičarske godine.

Sa druge strane, Huventude je jedan od kandidata za selidbu u niži rang, to je svima jasno posle uvodnih partija. Deset osvojenih bodova i 19. pozicija su realnost ovog kluba.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna