SUDAR "OTPISANIH": Esbjerg - Jamerbugt

N.P.

28. 05. 2022. u 07:58

NEKADAŠNjI superligaš dočekuje ekipu iz Pandrupa u poslednjem meču 32. kola danske Prve divizije.

СУДАР ОТПИСАНИХ: Есбјерг - Јамербугт

Profimedia

Ovo je utakmica dva kluba koji su ispali u niži rang takmičenja tako da fudbaleri obe ekipe ulaze rasterećeno u susret. Izabranici Rolanda Vrabeca su nakon 12 mečeva bez pobede uspeli da ostvare trijumf na gostovanju Hobru sa (1:2). Nalaze se na pretposlednjem 5. mestu na tabeli plej-auta sa 27 bodova, dok današnji rival ima dva manje na 6. poziciji.


Gosti su takođe uspeli da slave ali kasno, posle četiri vezana poraza u prvenstvu bili su bolji kod kuće protiv Fremad Amagera rezultatom 3:2.


Domaćin je u minulom međusobnom duelu izgubio od Jamerbugta sa 2:1. Favorit je pred svojim navijačima na papiru, ali s obzirom na formu savetujemo da je najbolje da pokušate sa kombinacijom golova. Za najhrabrije predlažemo da pokušaju prelaz, kvota je od juče prilično pala.


NAŠ PREDLOG: |1+&2+ (kvota 1,30)
ZA NAJHRABRIJE: 2-1 (kvota 19,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave