"KRALJEVI" NA KORAK OD PEHARA: Omonija - Etnikos

N.P.

25. 05. 2022. u 09:24

U FINALU kiparskog Kupa sastaju se fudbaleri iz Nikozije i klub iz Ahne.

КРАЉЕВИ НА КОРАК ОД ПЕХАРА: Омонија - Етникос

Profimedia

"Kraljevi" su do borbe za pehar došli nakon pobede nad Anortozisom ukupnim rezultatom 3:1. U prvenstvu ove sezone nisu pružali partije kakve se od njih očekuju završili su u plej-autu na 7. mestu na tabeli sa 50 osvojenih bodova.


Etnikos je u polufinalu odigrao dve odlične utakmice protiv AEK-a iz Larnake i trijumfovao u obe na strani sa 2:1, i kod kuće gde je rezultat na semaforu bio 3:1. Zasluženo se plasirao u finale gde ga čeka vrlo težak posao ali i šansa za istorijski uspeh kluba. Nažalost ekipa iz Ahne će se sledeće sezone takmičiti u nižem rangu, pošto je zauzela 11. poziciju u kiparskoj Prvoj diviziji i ispala zajedno sa Paekom.


U minulom međusobnom duelu između timova meč je završen bez pogodaka. Omonija je favorit za osvajanje Kupa pošto pobednik ima pravo učešnja u Evropi. Očekujemo da trijumfom obraduju svoje navijače i savetujemo da odigrate čistog keca.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)