"BELO-CRVENI" NA PRAGU ELITE: Peruđa - Monca

N.P.

06. 05. 2022. u 10:06

"GRIFONI" dočekuju tim iz Lombardije u utakmici 38. kola italijanske Serije B.

БЕЛО-ЦРВЕНИ НА ПРАГУ ЕЛИТЕ: Перуђа - Монца

Profimedia

Ekipa Đovanija Strope je nakon visokog poraza na gostovanju Frosinoneu (1:4) savladala kod kuće Benevento sa 3:0. Monca zauzima drugu poziciju na tabeli sa 67 bodova, samo jednim manje od lidera Lećea.


"Grifoni" su u prošlom prvenstvenom kolu izgubili na strani od Ternane, rezultat na semaforu je bio 1:0. Trenutno se nalaze na 9. mestu u Seriji B, sa osvojenih 55 bodova.


"Belo-crveni" nisu savladali domaćina na prethodnih pet međusobnih duela, trijumf u večerašnjem okršaju na stadionu "Renato Kuri" bi ih ostavio na poziciji koja garantuje direktan plasman u najviši rang italijanskog fudbala. Predlažemo da odigrate čistu dvojku, kvota je jako dobra.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 2,00)
 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!