LIGA 1 NA DOHVAT RUKE: Tuluz čeka Šamoa

E.H.

25. 04. 2022. u 08:52 >> 08:58

"LjUBIČASTI" dominiraju Ligom 2, nalaze na vodećoj poziciji, naredne sezone, skoro pa sigurno, ponovo će nastupati u elitnom rangu francuskog fudbala.

ЛИГА 1 НА ДОХВАТ РУКЕ: Тулуз чека Шамоа

Foto: Profimedia

Tuluz je na korak od direktnog plasmana u Ligu 1, a večeras od 20.45 napravili bi još jedan, džinovski. U meču 35. kola, ekipi Filipa Montanijea stiže Šamoa.

"Ljubičasti" dominiraju Ligom 2, nalaze na vodećoj poziciji, naredne sezone, skoro pa sigurno, ponovo će nastupati u elitnom rangu francuskog fudbala.

Međutim, matematički još ništa nije obezbeđeno. Četiri utakmice su do kraja prvenstva, Tuluz ima pet bodova prednosti u odnosu na Ajačio i osam više od Oksera. Oba tima imaju meč više od večerašnjeg domaćina. 

Englez Rajs Hili i Holanđanin Branko van den Bumen igraju u životnoj formi. Prvi je u dresu "ljubičastih" postigao 20 golova, dok je nekadašnji đak Ajaksove škole upisao 20 asistencija uz 12 pogodaka.

Verujemo da će Tuluz u ovaj meč ući veoma ozbiljno, s namerom da već u prvom poluvremenu reši pitanje pobednika.

NAŠ TIP: 1-1 (kvota 2)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!