GOLEADA NA OLIMPIKU: "Posebni" i Roma konačno ruše Bode/Glimt?

E.H.

14. 04. 2022. u 10:02

VEČERAS od 21 čas u prestonici Italije nas očekuje sjajan meč na koji gosti iz Norveške stižu bez suspendovanog prvog trenera ekipe Kjetila Knudsena, koji je tu kaznu zaradio nakon sukoba sa trenerom golmana rimske ekipe u prvom meču 1/4 finala.

ГОЛЕАДА НА ОЛИМПИКУ: Посебни и Рома коначно руше Бодe/Глимт?

FOTO: EPA

Fudbaleri Rome pokušaće u revanš meču četvrtfinala Lige konferencije da konačno savladaju Bodo/Glimt i tako obezbede plasman u samu završnicu takmičenja.

Prvi meč u Norveškoj izabranici Kjetila Knudsena rešili su u svoju korist sa 2:1, ali svesna je i "žuta horda" da na Olimpiku neće biti lako.

FOTO: Tanjug

Sa druge strane, "vučica" predvođena Žozeom Morinjom ima motiv više. Naime, gostujuća ekipa je u grupnoj fazi nanela jedan od najvećih poraza samom rimskom klubu, ali i popularnom "posebnom". Debakl od 6:1 pamtiće se godinama.

U prestonici Italije očekuje se atraktivana igra, sa mnoštvo golova i pregršt šansi. Roma se uzda u Tejmija Abrahama koji je u fantastičnoj formi, dok je Bodo/Glimtu ofanziva zapisana u DNK.

NAŠ TIP: 1&3+ (kvota 2)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona