NASTAVLJA LI BENZEMA DA REŠETA? Real Madrid - Čelsi

V.D.

12. 04. 2022. u 11:49

U revanš meču 1/4 finala Lige šampiona očekuje nas spektakl na "Santjago Bernabeu" stadionu u Madridu.

НАСТАВЉА ЛИ БЕНЗЕМА ДА РЕШЕТА? Реал Мадрид - Челси

FOTO: Tanjug

Na svom "Stamford Bridžu" fudbaleri Čelsija su poklekli i doživeli za ovu fazu takmičenja, možemo slobodno reći ubedljiv poraz. Početnička greška Mendija, jednog od najboljih golmana na svetu, omogućila je kraljevskom klubu veliku prednost pred revanš.

Da li loša forma ili dešavanja vezano za vlasnika kluba, vidljivo je da Čelsi ima problem?

Real Madrid je aktuelnom šampionu uspeo da se donekle revanšira za prošlogodišnji poraz u polufinalu. Izabranici Karla Ančelotija kako se sezona bliži kraju igraju sve bolje i bolje, naročito u Ligi šampiona.

FOTO: AP

Čelsi je minulog vikenda zalečio rane ubedljivom pobedom nad Sautemptonom na gostovanju sa 0:6, dok je Real bio bolji od komšijskog Hetafea sa 2:0.

Izabranici Tomasa Tuhela neće se tako lako pomiriti sa činjenicom da budu eliminisani već u 1/4 finalu. Uostalom, Čelsi je aktuelni šampion i "plavci" nemaju nameru da olako prepuste tron.

Sa druge strane, Real Madrid je u izvanrednoj formi. Madriđani u ovom trenutku su možda čak i prvi favoriti za osvajanje Lige šampiona, s obzirom na igru kakvu prikazuju. Nema sumnje, očekuje nas još jedan uzbudljiv i kvalitetan meč.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 12:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave