KO ĆE DIREKTNO U LIGU ŠAMPIONA? Marsej - Nica

V.D.

20. 03. 2022. u 10:05

JEDAN od dva derbija 29. kola Lige 1 igra se večeras na stadionu "Velodrom"

КО ЋЕ ДИРЕКТНО У ЛИГУ ШАМПИОНА? Марсеј - Ница

Profimedia

Marsej i Nica su izgubili šampionsku trku za Pariz Sen Žermenom. U direknom duelu odlučuju ko će u grupnu fazu, a ko će morati kroz kvalifikacije do Lige Šampiona.

Orlovi su se plasirali u finale kupa i imaće priliku da se okite bar jednim trofejom ove sezone. Marsej igra dobro u Ligi Konferencija gde je uspeo da izbori plasman u 1/4 finale.

Oba tima su u dobroj formi. U prvom delu sezone Nica je na svom terenu ubedljivo pobedila sa 4-1. Olimpik je sredinom nedelje imao obaveza u Evropi. Nica u najveći francuski lučki grad dolazi odmorna i sa serijom od pet mečeva bez poraza. Zanimljiv meč nas očekuje na "Velodromu". 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,87)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024