"ŽDREPCI" NE GUBE: Bohum - Borusija Menhengladbah

N.P.

18. 03. 2022. u 10:31

ČETA Tomasa Rajsa se sastaje sa izabranicima Adolfa Hitera u meču 27. kola Bundeslige.

ЖДРЕПЦИ НЕ ГУБЕ: Бохум - Борусија Менхенгладбах

FOTO: Tanjug

Fudbaleri sa "Rur" stadiona imaju čak tri poraza i samo jednu pobedu na prethodne četiri utakmice u svim takmičenjima, savladali su pred svojim navijačima Grojter Firt sa 2:1, nalaze se na 11. mestu sa 32 boda, dok večerašnji rival ima dva manje na 13. poziciji.


Gosti igraju promenljivo, posle dva poraza i jednog remija u Bundesligi uspeli su u prošlom kolu da pobede Hertu iz Berlina rezultatom 2:0 na semaforu.


U minulom međusobnom duelu Borusija je bila bolja od Bohuma sa 2:1, očekujemo da u večerašnjem okršaju na "Rur" stadionu ostane neporažena i kvota na duplu šansu je skroz korektna.


NAŠ PREDLOG: X2 (kvota 1,43)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)