RONALDO SE VRAĆA U MADRID: Atletiko Madrid - Mančester junajted

V.D.

23. 02. 2022. u 10:12 >> 19:52

SJAJAN meč nas očekuje u glavnom gradu Španije u okviru 1/8 finala Lige šampiona.

РОНАЛДО СЕ ВРАЋА У МАДРИД: Атлетико Мадрид - Манчестер јунајтед

FOTO: AP

Prošlo je četrnaest godina od kada je poslednji put Mančester junajted osvojio Ligu šampiona. Tada je kao i danas u timu "crvenih đavola" bio Kristijano Ronaldo.

Junajted ove sezone niko ne svrstava u uži krug favorita za osvajanje ušatog pehara. Ne baš sjajna forma i loša atmosfera u klubu slavni engleski klub udaljava od samog vrha engleskog i evropskog fudbala što se ove sezone tiče.

Gostuju Atletiko Madridu, timu sa kojim se do sada nisu sastajali. "Jorgandžije" nikada nisu osvojile Ligu šampiona. Tri puta su poraženi u finalima. Dijego Simeone uvek je u Ligi šampiona imao velike ambicije.

Ovog puta temperamentni Argentinac je svestan da nema dovoljno kvaliteta u svojim redovima. Promenljiva forma "jorgandžija" u domaćem prvenstvu sigurno će se odraziti i u evropskim utakmicama. Atletiko je domaćin u prvom meču i sigurno će crveno-beli iz Madrida želeti da na krilima svojih navijača dođu do što povoljnijeg rezultata pred revanš.

Luis Suarez će i ovoga puta biti pretnja po gostujući tim. U redovima Mančester junajteda ima igrača koji mogu jednim potezom da reše utakmicu. Problem je što "crveni đavoli" ne liče uvek na uigrani tim. Kristijano Ronaldo je posebno inspirisan kada igra protiv Atletiko Madrida. On sam će imati motiv više da velikim rivalima pomrsi račune.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,88)

 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)