"PLAVCI" KROTE "MASTIFE": Čelsi - Lil

V.D.

22. 02. 2022. u 09:46

U okviru 1/8 finala Lige šampiona u London stiže aktuelni šampion Francuske Lil.

ПЛАВЦИ КРОТЕ МАСТИФЕ: Челси - Лил

FOTO: Tanjug

Aktuelni osvajač Lige šampiona i od skoro šampion sveta, londonski Čelsi ima priliku da već i u prvoj utakmici koju igra na svom terenu osigura prolaz u narednu rundu takmičenja. Plavci i kada ne igraju dobro uspevaju da dobiju utakmice na mišiće, ko što je to slučaj sa Kristal Palasom minulog vikenda. Tim koji sa klupe predvodi Tomas Tuhel ima problem sa realizacijom. Na poslednjih osam utakmica postizali su u proseku gol po utakmici. Skupo plaćeni Lukaku nikako da uđe u golgetersku formu, samo dva postignuta gola na poslednjih osam mečeva, što je premalo u odnosu na njegov napadački kalibar i na količinu novca koju je Čelsi izdvojio za njegovu kupovinu.

FOTO: AP

Lil je aktuelni šampion Francuske i igra sezonu za zaborav. Odavno su se "Mastifi" oprostili od nove titule. Nedavno su poraženi i u Kupu. Nisi imali uspeha na žrebu, izvukli su aktuelnog prvaka sveta. Poslednji put kada su gostovali u Londonu, Čelsi je uspeo da ih porazi.

Ulogu favorita na ovom meču sa pravom dodeljujemo domaćinu. Mnogo bolji i kvalitetniji timovi od Lila ove sezone Stamford Bridž su napuštali poraženi.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)