BORBA ZA PLEJ-OF: Midlzbro - Vest Bromvič albion

N.P.

22. 02. 2022. u 09:28

NA stadionu "Riversajd" u meču 34. kola Čempionšipa sastaju se Midlzbro i Vest Bromvič albion.

БОРБА ЗА ПЛЕЈ-ОФ: Мидлзбро - Вест Бромвич албион

Profimedia

Ekipa Krisa Vajldera je neočekivano izgubila u prošlom kolu na strani od Bristol Sitija (1:2), iako su domaćini bili desetkovani povredama, nalazi se na sedmoj poziciji na tabeli sa 49 bodova, jednim manje od Šefild junajteda koji se nalazi među timovima koji će igrati u plej-ofu.


Gosti su u padu forme, nemaju pobedu u prethodnih pet utakmica u ligi, jedan remi i čak četiri poraza, poslednji na gostovanju Lutonu rezultatom 2:0 ih je spustio na 11. mesto u Čempionšipu sa 46 bodova.


Oba kluba imaju ambiciju da od sledeće sezone igraju u najelitnijem rangu engleskog fudbala iako loše stoje na tabeli, međutim, razlika između njih je svega tri boda, u međusobnim duelima slabo padaju golovi, na minula tri je dolazilo 0-2, ali kraj sezone se bliži, očekujemo žestok susret na "Riversajdu" večeras.


NAŠ PREDLOG: UG 2+ (kvota 1,42)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)