BOJAN ZAJIĆ: Viking silan od starta

Ž. U.

31. 03. 2024. u 09:30

Bivši fudbaler Valerenge, o premijernim mečevima Norveške 1.

БОЈАН ЗАЈИЋ: Викинг силан од старта

Ilustracija

NEDELjA

OD– HAUGESUND 0-2

Obe ekipe su prvenstvenu pauzu iskoristile da smene trenere. Novajlije na klupi se neće zaletati, što bi meč moglo da učini manje zanimljivim i zatvorenijim.

PONEDELjAK

FREDERIKŠTAD – BODO GG

Fredarikštad u pripremnom periodu nije imao poraz i mogao bi da bude dostojan protivnik šampionu. Bodo je prodao vedete Mumbanju i Vetelsena za 16 miliona evra, zarada mu je ovog leta bila u prvom planu.

LILESTREM – KRISTIJANSUND 1

Lilesterm je odlučio da sezonu započne sa novim strategom Erikom Bakeom. U zenitu svoje igračke karijere nastupao je za Aston Vilu i Lids, sa velikim ambicijama kreće u nove izazove.

MOLDE – STROMSGODSET 1&3+

Molde je nastupima na međunarodnoj sceni već postigao radnu temperaturu za prvenstvo, u kome bi, bar na domaćem terenu trebalo da bude strah i trepet za protivnike.

ROZENBORG – SANDEFJORD GG&3+

Rozenborg je takođe promenio trenera, ali se na većini kontrolinih mečeva obrukao. Baš na poslednjem, koji je trebalo da mu poslužio kao „generalka“, primio je pet komada od Vikinga.

TROMSO – BRAN 3+, X2

Tromso se oslanja na igrače iz mlađih kategorija, nekoliko najtalentovanijih otišlo je na kaljenje širom Evrope, tako da ga čeka teška sezona.

VIKING – SARPSBORG 1&3+

Ako se po jutru dan poznaje, Viking će imati uspešnu sezonu. Pet komada protiv Rozenborga najavljuju da će imati silan start.

UTORAK

KFUM – HAM KAM 1X&2+

KFUM je prošle sezone uspeo da izbegne stresne mečeve baraža i direktno se probije do elite. Imao je dovoljno vremena da se pripremi i angažuje pojačanja. Mediji najavljuju da bi njegovi rezultati mogli da budu prijatno iznenađenje.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)