NENAD DŽODIĆ: Lorijen lak plen

Ž. U.

13. 01. 2024. u 11:39

Skaut Monpeljea tipuje mečeve Lige 1

НЕНАД ЏОДИЋ: Лоријен лак плен

FOTO: M. Vukadinović

Francuska 1

Subota:

17.00 Monako – Rems      1X

21.00 Ren – Nica      1X

Nedelja:

13.00 LIL – LORIEN        1

15.00 Mec – Tuluz    1

15.00 Nant – Klermon      1

17.05 Avr – Lion       X2

20.45 Lans – PSŽ      2

Lorien je u teškoj situaciji. Nalazi se u zoni ispadanja, ali svojim igračima iz Afrike nije želeo da spreči učešće na predstojećem Kupu nacija. Lil je zbog ovog takmičenja takođe oslabljen, ali ne toliko koliko rival.

Lans je domaćinska ekipa, to je nedavno pokazao i kup mečom koji je tek posle drame i penala izgubio od Monaka (2:2; 5:6). Čak četiri udarca sa bele tačke nije uspeo da realizuje, pa je ispao, što bi moglo da ga demorališe u derbiju sa PSŽ.

Posle loših rezultata i problema u klubu, igrači Rena, među kojima je i naš Nemanja Matić, održali su nekoliko sastanaka sa čelnicima. U klubu je prethodnih dana bilo kao u košnici,  kako bi se ekipa probudila u duelu sa Nicom, koja dolazi bez najboljeg strelca Terema Mofija (nastupa za Nigeriju) i biće manje opasna.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)