SILVIJU BALAĆE: Trener Rapida na "ledu", Šepši se sklanja Klužu

Ž. U.

15. 12. 2023. u 14:22

Bivši fudbaler Politehnike iz Temišvara prognozira za naše čitaoce mečeve rumunskog prvenstva

СИЛВИЈУ БАЛАЋЕ: Тренер Рапида на леду, Шепши се склања Клужу

Ilustracija

Rumunija 1

Petak:

16.00 Voluntari – Krajova 1X

19.00 Petrolul – Rapid   2

Subota:

13.00 UTA – Farul   2

16.00 Univer. Krajova – Poli Jaši  1

19.00 FKSB – HERMANŠTAT  1

Nedelja:

14.00  U. KLUŽ – OCELUL   1

20.00 Šepši – Kluž  2

Ponedeljak:

19.00 Botošani – Dinamo  2

Kormilar Univerzitatee Kluž, Jan Sabau, bogatu igračku karijeru u domaćim klubovima, upotpunio je nastupima za Fejenord i Brešu. To iskustvo iz Holandije i Italije, i te kako mu pomaže da sada kao trener bude uspešan. Prvoligaš iz Kluža ima tri pobede u nizu, četvrtu bi trebalo da ostvari u duelu sa Ocelulom.

Hermanštat je za FKSB neugodan protivnik, često je uspevao da mu otme bodove, čak i one koji su odlučivali o tituli. FKSB se mnogo puta „opekao“, učio je na greškama, verujem da će lako savladati Hermanštat.

Rapid već četiri kola čeka pobedu. Čaršija priča, da je uprava treneru već pripremila otkaz. Duel sa Petrolulom, biće veliki test za gostujuće igrače, koji pobedom mogu da se dodvore treneru, ili da naprave joj jedan kiks i puste ga niz vodu. Po meni, ljudski i sportski bilo bi da večeras na terenu Petrolula, preovlada i pobedi prva opcija. 

Čitaocima Tipa, napominjao sam, i često bio u pravu, kada sam birao znak iz meča u kome su rivali Šepši i Kluž. Reč je o klubovima prijateljskim vezama povezanim. Bodove po navici "dobija" onaj kome su više potrebni. U većini slučajeva to je bio Kluž. 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)