MIODRAG KRIVOKAPIĆ: Madervel tone kroz istoriju

Ž.U.

18. 02. 2023. u 07:58

TRENER u Seltiku analizira mečeve Premijer lige Škotske

МИОДРАГ КРИВОКАПИЋ: Мадервел тоне кроз историју

Ilustracija

Subota:

16.00 SELTIK – ABERDIN     1

Aberdin je porazom u kupu smenio trenera, što je u poslednjem meču prvenstva rezultiralo pobedom. To moj Seltik, nikako ne bi smelo da zastraši, jer igramo najatraktivniji fudbal u celoj ligi.

16.00 DANDI J. - ST. DžONSTON   1X&GG

Okršaj ekipa čiji ishod odlučuje o opstanku. Domaćin je poslednjim mestom u znatno težem položaju. Derbi začelja ne bi smeo da izgubi.

16.00 HIBERNIJAN – KILMARNOK        1

Hibernijan igra toplo-hladno, a ni Kilmarnok sa formom ne stoji ništa bolje. Prednost  u terenu mogla bi biti presudna kada se o pobedniku međusobnog duela bude odlučivao. 

16.00 LIVINGSTON – RENDžERS  2

Livingston na svom „veštaku“ može da iznenadi rivale sebi kvalitetom približnim. Sa Rendžersom, koji sa novim trenerom zna samo za pobede, takav pokušaj je unapred propao.

16.00 ST. MIREN – ROS KAUNTI   1X, 2-3

Sent Miren se dobro držao u porazu od mog Seltika. Rezultat 5:1, nimalo ne oslikava dešavanja na terenu. Ako domaćin napadače uspe da „namesti“ i postavi kako treba,  smatram da je bodovima znatno bliži nego što je  Ros Kaunti.

Nedelja:

13.00 MADERVEL – HARTS  X2

Madervel u svojoj bogatoj istoriji ima jednu od najlošijih sezona. Menjali su trenere, pokušavali na sve načine da pokrenu ekipu, ali boljitka nije bilo. Na pobedu čeka još od oktobra. Demoralisan, teško može da je ostvari nad Hartsom.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu