IZ BUDŽETSKE REZERVE 2,5 MILIONA: Sufinansiranje poboljšanja energetske efikasnosti u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

19. 05. 2021. u 12:13

ČLANOVI kraljevačkog Gradskog veća usvojili su odluku da se za sufinansiranje poboljšanja energetske efikasnosti stambenih objekata u Kraljevu iz tekuće budžetske rezerve izdvoji 2,5 miliona dinara kako bi lokalna samouprava mogla da započne realizaciju ovog projekta.

ИЗ БУЏЕТСКЕ РЕЗЕРВЕ 2,5 МИЛИОНА: Суфинансирање побољшања енергетске ефикасности у Краљеву

Foto: GU Kraljevo

To praktično znači da će Grad Kraljevo učestvovati na konkursu Ministarstva za rudarstvo i energetiku za Program energetske sanacije stambenih objekata.

– Naših 2,5 miliona dinara je jedna četvrtina, ako prođemo na konkursu Ministarstva, drugu četvrtinu od 2,5 miliona obezbediće država, a preostale dve građani – pojašnjava dr Predrag Terzić. Gradonačelnik Kraljeva. - Građani koji ulože u povećanje energetske efikasnosti svoje kuće ili stana platiće samo 50 odsto iznosa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!