RASTE PROCENAT INFICIRANIH: U Jablaničkom okrugu ponovo više od 30 novozaraženih virusom korona

I.M.

25. 02. 2021. u 14:07

U POSLEDNjA 24 časa laboratorijski je potvrđeno da su još 32 osobe sa područja Jablaničkog okruga obolele od virusa korona i to od 257 uzoraka čiji su rezultati stigli u leskovački Zavod za javno zdravlje.

РАСТЕ ПРОЦЕНАТ ИНФИЦИРАНИХ: У Јабланичком округу поново више од 30 новозаражених вирусом корона

Foto: I. Mitić

Od ovog broja u Leskovcu je uzorkovan 161, a pozitivan nalaz ima 16 pacijenata. Devet novoobolelih registrovano je u Vlasotincu, četiri u Lebanu, a tri u Medveđi.

Strukturu novozaraženih čine 15 zaposlenih i 10 nezaposlenih osoba, po tri penzionera i studenta i jedan učenik, a čeka se na još samo pet rezultata za osobe koje su uzorkovane u zdravstvenim ustanovama okruga.

Na ovoj teritoriji je i juče zabeležen blagi porast broja novoinficiranih pacijenata u odnosu na ranije dane. Registrovana su 33 pozitivna rezultata od 325 uzorkovanih pacijenata. U Leskovcu je infekcija potvrđena kod 18, u Vlasotincu kod 14, a u Lebanu kod jednog pacijenta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije