RAČUNARI ZA 60 UČENIKA: Opština Gračanica dodelila tablet uređaje

D.Z.

04. 02. 2021. u 13:56

PREDSEDNIK opštine Gračanica Srđan Popović i direktorica opštinskog odeljenja obrazovanja Brankica Nićić uručili su najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola tablet računare.

РАЧУНАРИ ЗА 60 УЧЕНИКА: Општина Грачаница доделила таблет уређаје

Foto: D.Z.

Tom prilikom Popović je rekao da je uspeh učenika ovdašnjih škola sigurno jedan od prioriteta i u budućnosti i da će lokalna samouprava nastojati da se najbolji đaci ne zaborave i da za svoj uspeh budu nagrađivani od opštine.

- Nadamo se da će se naredne godine organizovati manifestacija „Savin đak“ i da ćemo nastaviti sa ovom tradicijom“- kazao je predsednik Popović podsećajući da je u sklopu manifestacije „Savin đak“ prošle godine četvorodnevnim putovanjem nagrađena grupa učenika a da je ove godine zbog trenutne epidemiološke situacije ta nagrada zamenjena sa 60 tablet računara.

Direktorica opštinskog odeljenja obrazovanja Brankica Nićić pojansila je da su učenici odabrani po uspehu i po takmičenjima koje su ostvarili u toku godine.

-Ove godine uzeli smo u obzir i kategoriju učenika sa slabijim materijalnim stanjem tako da smo u okviru svetosavske nedelje nagradili i njih sa po jednim tablet računarom-kazala je Nićić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku