EPIDEMIJA VIRUSA KORONA U KRUŠEVCU: Još 86 potvrđenih slučajeva, vakcinisano 5.538 ljudi

S. BABOVIĆ

23. 01. 2021. u 16:31

JOŠ 86 slučajeva virusa korona potvrđeno je u Rasinskom okrugu, gde je od početka masovne vakcinacije imunizovano 5.538 osoba.

ЕПИДЕМИЈА ВИРУСА КОРОНА У КРУШЕВЦУ: Још 86 потврђених случајева, вакцинисано 5.538 људи

Foto: S. Babović

U Zavodu za javno zdravlje navode da je najviše novoinficiranih iz Kruševca - 34,ali i Trstenika, je registrovano još 26 slučajeva zarazre. U Aleksandrovcu je prisustvo virusa utvrđeno kod 13 pacijenata, u Varvarinu kod osam, u Ćićevcu kod tri i u Brusu kod dva pacijenta.

Raste broj i imunizovanih u okrugu,gde je samo juče vakcinisano 1.935 ljudi. Vakcinacija starijih od 65 godina se od ponedeljka nastavlja i u seoskim naseljima koja pripadaju teritoriji Kruševca, a zainteresovani se mogu prijaviti mesnim zajednicama gde žive, 25. i 26. januara od 7 do 17 sati. Upravo to će biti i novo radno vreme KOVID ambualante „14.oktobar“ u Kruševcu.

Od početka epidemije,prisustvo virusa utvrđeno je kod 5.577 osoba, U Trsteniku je viris registrovan do sada kod 1.930, u Aleksandrovcu kod 1.885, u Varvarinu – 530, u Ćićevcu 472 i u Brusu kod 465 osoba.

U kovid-odeljenjima Opšte bolnice Kruševcu leči se 66 pacijenata sa simptomima virusa korona, dok u kovid-odeljenjima Opšte bolnice Krušecac leči se 66 pacijenata.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima