EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U BRANIČEVSKOM OKRUGU: Kovidom 19 zaražena još 21 osoba

D. N.

20. 01. 2021. u 19:30

PREMA podacima Zavoda za javno zdravlje Požarevac, u Braničevskom okrugu tokom prethodnog vikenda registrovana je još 21 osoba zaražena Kovidom 19.

ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У БРАНИЧЕВСКОМ ОКРУГУ: Ковидом 19 заражена још 21 особа

D.N.

Od toga, u Požarevcu ih je 10, u Petrovcu na Mlavi četiri, u Žabarima i Golupcu po dva, a u Velikom Gradištu, Kučevu i Žagubici po jedna. 

Računajući i novoobolele, od početka epidemije u Požarevcu ukupan broj zaraženih je 3.080, u Petrovcu na Mlavi 1.246, u Velikom Gradištu 918, u Kučevu 552, u Golupcu 369, u Malom Crniću 306, u Žagubici 239 i u Žabarima 194.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima