EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U RUDNIČKO-TAKOVSKOM KRAJU: Smanjuje se broj zaraženih, hospitalizovan 31 pacijent

M. B.

16. 01. 2021. u 14:56

BROJ pacijenata, potvrđeno pozitivnih na kovid-19 u Rudničko-takovskom kraju se smanjuje, po zvaničnim izveštajima.

ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У РУДНИЧКО-ТАКОВСКОМ КРАЈУ: Смањује се број заражених, хоспитализован 31 пацијент

Foto: M. Bošnjak

- Prema preseku od jutros u osam sati, na Kovid-odeljenjima Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu trenutno je hospitalizovan 31 pacijent: 12 na Grudnom, 11 na Internom i osmoro na Neurologiji – potvrdio je dr Predrag Šutić, v.d. direktora te bolnice.

Do ovog izveštavanja, nema zvaničnih podataka o broju novozaraženih osoba u ovom kraju, tokom minula 24 sata.

Statistiku epidemije Kovid-19 u ovom kraju pratimo u dve etape. U prvoj, od njenog početka u martu do smirivanja u maju, ukupno je obolelo 60 lica, od kojih su petoro preminuli, svi ostali su izlečeni. U drugoj, od polovine juna do sada, zaraženo je  ukupno 1.318 lica, uz 73 smrtne žrtve.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!