POKLONI DECI I UNUCIMA PALIH BORACA: Direktor BIA darovao 105 paketića i vaučera za igračke deci palih boraca i ratnih veterana

S. BABOVIĆ

11. 01. 2021. u 12:49

BRATISLAV Gašić, direktor BIA poklonio je danas 105 prazničnih paketića i vaučera deci i unucima palih boraca,ratnih vojnih invalida i veterana iz Kruševca. Kako je predočeno medijima pozvanim na dodelu poklona povodom novogodišnjih i Božićnih praznika u Kulturnom centru, reč je o ličnoj donaciji bivšeg gradonačelnika Kruševca, koja se odnosi na poklone-paketiće i vaučere za kupovinu igračaka.

ПОКЛОНИ ДЕЦИ И УНУЦИМА ПАЛИХ БОРАЦА: Директор БИА даровао 105 пакетића и ваучера за играчке деци палих бораца и ратних ветерана

Foto: Grad

Uskoro bi kroz donaciju sa istim sadržajem trebalo da budu obradovani i mališani iz Kuršumlije, njih 190, najmlađih članova porodica učesnika ratova na prostorima bivše SFRJ. U Kruševcu su povodom novogodišnjih i Božićnih praznika poklone dobila deca veterana i ratnih invalida pod okriljem tri udruženja. U paketićima su bili slatkiši, dok se vaučeri u iznosu od 3.000 dinara odnose na kupovinu igračaka u prodavnici „Deksiko“.

Bratislav Gašić je do sada ličnim donacijama, pomagao najmlađim Kruševljanima i u Domu za decu „Jefimija“, Dečijem dispanzeru pri Domu zdravlja, samohranim roditeljima i porodicama slabijeg materijalnog stanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)